DRENAFAST żel antycellulitowo - ujędrniający

Niejednokrotnie wspominałam zarówno na blogu jak i w komentarzach, że nie wierzę w kosmetyki wyszczuplające. Moim zdaniem żaden cudowny kosmetyk nie zastąpi diety i ćwiczeń. Nie sądziłam też, że jakikolwiek kosmetyk pomoże w walce z cellulitem. Dzisiaj już wiem jak bardzo się myliłam.
Wiadomo, że samym kosmetykiem cellulitu  zwalczyć się nie da, ale codzienne smarowanie się właściwym preparatem bardzo pomaga w walce z pomarańczową skórką.
Dzisiaj będzie recenzja żelu DRENAFAST, który otrzymałam do testów z internetowego sklepu Prosto z Natury ;)
Żel DRENAFAST ma za zadanie (wg producenta):
* ujędrnić i wyszczuplić ciało,
* wspomóc redukcję skórki pomarańczowej,
* poprawić krążenie, a tym samym ukrwienie skóry,
* ułatwić spalanie nadmiaru tłuszczu,
* pozostawić skórę miękką i gładką.

SKŁAD:
Aqua, Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Propylene Glycol, Fucus Vesiculosus, Caffeine, Arnica Montana, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Carbomer, Menthol, Camphor, Potassium Iodine, Glucose, Perfume, Tetrasodium EDTA, BHT, Triethanolamine, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothizolinone.

Moja recenzja:
 Od razu napiszę, że żel ten mnie nie odchudził, ale zrobił coś co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło. Zaznaczam, że podczas używania tego żelu nie stosowałam żadnej specjalnej diety, a moim jedynym wysiłkiem fizycznym było szkolenie z psem, czyli 1,5 h 3x w tygodniu biegania, skakania, maszerowania ;)
Producent zaleca stosowanie tego produktu 2x dziennie (rano i wieczorem), ja stosowałam tylko raz - wieczorem. Żel jest dość gęsty, lekko żółtawy
Zapach jest intensywny, świeży, lekko miętowy. Żel dość szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu. Ważne jest by żel wprowadzać poprzez masaż. Po kilku minutach od nałożenia czujemy lekkie chłodzenie, co przyznam szczerze, w tym przypadku jest bardzo miłe ;) Żel DRENAFAST stosuję już miesiąc i co mnie bardzo zaskoczyło efektu są!
Produkt nakładam na brzuch, uda i ... biust. Skoro ma ujędrniać to niech ujędrnia ;) Jako, że znajdziemy tutaj naturalne ekstrakty z alg i arniki wiem, że krzywdy sobie nie zrobię, przynajmniej nie powinnam!

Co zauważyłam ? Dużo pozytywnych zmian!
Jeśli chodzi o brzuch to oponki zostały, ale spodnie w pasie zrobiły się większe ;)  Brzuch już nie był taki wydęty. Zauważyłam też, że rozstępy są mniej widoczne, a skóra wygląda zdrowo i jest bardzo ładnie napięta ;)
Moje piersi stały się jędrne jak jeszcze nigdy! Dodatkowo skóra była rewelacyjnie odżywiona i nawilżona, a tym samym miękka i gładka.
Cellulit na udach nadal jest (i pewnie jeszcze dłuuugo będzie), ale skóra uległa znacznemu wygładzeniu, ujędrnieniu i odżywieniu. Poprawiło się również krążenie - skóra już nie jest taka sina.

Czy żel DRENAFAST spełnia obietnice producenta ?  Jak najbardziej TAK!!!!
Co prawda żel ten stosuję dopiero miesiąc, ale ... Ciało jest ujędrnione, wydaje mi się też, że  trochę wyszczuplone, skóra miękka i gładka! Ja jestem jak najbardziej na TAK! ;) Uważam, że stosowanie tego żelu przy diecie i odpowiednim wysiłki może zdziałać cuda!
Żel można kupić TUTAJ, jego cena to 50 zł - obecnie w PROMOCJI za 29,00 zł!

Teraz możecie też wygrać recenzowany przeze mnie żel!
Razem ze sklepem Prosto z Natury zorganizowaliśmy KONKURS, w którym wygrać można 2 zestawy żelu DRENAFAST!

Zasady:
1. Być publicznym obserwatorem bloga poradnikbezradnik.blogspot.com
2. polubić kapryskowy blog  na fb
3. Polubić facebook'owy profil sklepu
4. Poinformować o konkursie na swoim blogu lub fb
5. Zobowiązać się do napisania recenzji otrzymanego produktu - żel DRENAFAST.
6. Odpowiedzieć na pytanie: "Mój kosmetyczny kaprys"

Rozdanie trwa od dzisiaj tj. 6 maj 2013 do końca miesiąca, czyli 31.05.2013 r (godz. 22:00).
Wyniki zostaną ogłoszone na blogu poradnikbezradnik.blogspot.com do 7 czerwca.
Zwycięscy mają 3 dni na przysłanie danych do wysyłki, na adres kaprysek246@gmail.com.
Rozdanie będzie ważne jeśli zgłosi się minimum 10 osób!!!!!

Karta odpowiedzi:
 - obserwuję blog jako:
 - lubię kapryskowy blog na fb jako:
 - lubię profil sklepu na fb jako:
 - poinformowałam/em o konkursie na swoim blogu lub fb: TAK/NIE
 - Zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu DRENAFAST: TAK/NIE
 - Odpowiedź:

POWODZENIA! ;)

40 komentarzy:

  1. Po 3 użyciach już wiem, że bardzo się z tym produktem polubię. Baaaardzo! :))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. bardzo mnie to cieszy, baaaardzo ;)

      Usuń
  2. To chłodzenie w upalne dni może być całkiem pożądanym efektem :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. też tak myślę. Dzisiaj w upalny wieczór takie miłe doznanie ;)

      Usuń
  3. ojj to ja też muszę zacząć go używać, jeśli tak go chwalisz ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. chwalę chwalę, bo jak coś dobre to chwalić trzeba ;)

      Usuń
  4. Mam problem z cellulitem ale obecnie stosuję inny produkt.Może gdy się skończy wypróbuję ten :)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Moim skromnym zdaniem wart jest wypróbowania ;)

      Usuń
  5. Ciekawy, znamy płyn Drenafast:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Też go mam, ale jeszcze nie próbowałam ;)

      Usuń
  6. Ja zdecydowanie potrzebuje czegoś na cellulit i poprawe krążenia :) Fajny specyfik i dobrze ,że aż tak się sprawdził :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja sama byłam w szoku! A w kwestii antycellulitowych kosmetyków to jestem sceptyk nad sceptykami ;p

      Usuń
  7. ciekawy kosmetyk, lubię takie, więc się rozejrzę

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. rozejrzyj rozejrzyj, w sklepie prostoznatury.pl nadal jest w dużej promocji ;)

      Usuń
  8. Skoro tak go chwalisz, to pędem rzucam inne pootwierane tego typu specyfiki i zaczynam testować. Lato w końcu tuż tuż :)

    OdpowiedzUsuń
  9. mam pytanie korzystam z internetu w tel i nie mogę znaleźć dodaj bloga do obserwowanych i gdzie to mogę zrobić Mogę go jedynie zasubskrybować . Bardzo chciałabym wziąć udział w tym rozdaniu ale to mi nie pozwala

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zmieniłam szablon wersji mobilnej. Teraz powinno pojawić się: "dodaj do obserwowanych" ;) POWODZENIA ;)

      Usuń
  10. chętnie go wypróbuje jak skończę to co mam ;) /K.

    OdpowiedzUsuń
  11. Nie słyszałam jeszcze o tych produktach.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Co mniej znane okazuje się bardziej skuteczne - takie jest moje zdanie ;)

      Usuń
  12. Nie słyszałam o tej firmie, ale po takiej recenzji czuję się skuszona;)

    OdpowiedzUsuń
  13. obserwuję blog jako:Jane Lo
    lubię kapryskowy blog na fb jako: Alena Dubrowskaja
    lubię profil sklepu na fb jako:Alena Dubrowskaja
    poinformowałam/em o konkursie na swoim blogu lub fb: TAK
    Zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu DRENAFAST: TAK
    Odpowiedź:Mój kosmetyczny kaprys - to kuracja o aksamitnej konsystencji i pięknym zapachu "Yves Rocher" ADN Vegetale -prawdziwe rozpieszczenie dla skóry twarzy!

    OdpowiedzUsuń
  14. obserwuję blog jako: Ruda Wiewiórka
    lubię kapryskowy blog na fb jako: Martyna Najda
    lubię profil sklepu na fb jako: Martyna Najda
    poinformowałam/em o konkursie na swoim blogu lub fb: TAK http://zgarnij.blogspot.com/
    Zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu DRENAFAST: TAK
    Odpowiedź: Mój kosmetyczny kaprys to aromatyczny masaż z użyciem olejków różanych.

    OdpowiedzUsuń
  15. obserwuję blog jako: Alicja
    lubię kapryskowy blog na fb jako: Alicja Kruk
    lubię profil sklepu na fb jako: Alicja Kruk
    poinformowałam/em o konkursie na swoim blogu lub fb: TAK, http://kotek-pstrotek.blogspot.com/2013/05/recenzja-alterra-maska-do-wosow-granat.html
    Zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu DRENAFAST: TAK
    Odpowiedź: Moim kosmetycznym kaprysem jest płyn różany Fitomed - leżę sobie jak królowa i tylko spryskuję twarz owym płynem, by się ochłodzić ;)

    OdpowiedzUsuń
  16. nie używałam i na razie nie planuję :)

    OdpowiedzUsuń
  17. obserwuje blog jako:nie mogę dodać bloga do obserwowanych
    lubię kapryskowy blog na fb jako:Małgorzata Kidacka Tabisz
    udostępnienie info na blogu lub facebooku: tak
    zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu Drenafast: tak
    mój kosmetyczny kaprys: kąpiel w kozim mleku:)

    OdpowiedzUsuń
  18. - obserwuję blog jako: Camille
    - lubię kapryskowy blog na fb jako: Kamila K.
    - lubię profil sklepu na fb jako: Kamila K.
    - poinformowałam o konkursie na swoim blogu: TAK, baner, pasek boczny, camille-beauty.blogspot.com
    - Zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu DRENAFAST: TAK
    - Odpowiedź: masaż gorącą czekoladą :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako : Kocica

    Lubię kapryskowy blog na fb jako : Alicja S. oraz Cukier i Pieprz BLOG

    Lubię profil sklepu na fb jako : Alicja S.

    poinformowałam o konkursie na swoim blogu lub fb: TAK, blog : panel boczny oraz fb : https://www.facebook.com/pages/Cukier-i-Pieprz-BLOG/227840090674101

    Zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu DRENAFAST: TAK, oczywiście ;)

    Odpowiedź: Mój kosmetyczny kaprys to puder matujący, który spełnia swoje zadanie od rana do wieczora, a nawet dłużej! ;) Nienawidzę się świecić, a niestety nawet najlepsze pudru mnie od tego nie ratują :/

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  20. - obserwuję blog jako: Nena
    - lubię kapryskowy blog na fb jako: Nena w krainie kosmetyków i Kasia B.
    - lubię profil sklepu na fb jako: Nena w krainie kosmetyków
    - poinformowałam/em o konkursie na swoim blogu lub fb: NIE
    - Zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu DRENAFAST: TAK :)
    - Odpowiedź: Marzą o Meteorytach Guerlain w kulkach - zawsze, gdy po nie idę wersji beżowej nie ma, i tak już od kilku lat :( Na "otarcie łez" pozostał mi zakup prasowanych, ale chciałabym w końcu dorwać tamte! :)

    OdpowiedzUsuń
  21. - obserwuję blog jako: gosia mysz
    - lubię kapryskowy blog na fb jako:Małgorzata WK
    - lubię profil sklepu na fb jako:Małgorzata WK
    - poinformowałam/em o konkursie na swoim blogu lub fb: TAK
    http://gosiamysz.blogspot.com/
    - Zobowiązuje się do napisania recenzji o żelu DRENAFAST: TAK
    - Odpowiedź: mieć wszystkie lakiery inglot

    OdpowiedzUsuń

Kochani, zachęcam do pozostawiania swoich myśli ;) Dziękuję ! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...